Zeven partnerziekenhuizen

Het E17-ziekenhuisnetwerk kent een lange traditie van samenwerken, vanuit een gedeelde visie op zorg en gebouwd op solide waarden zoals onderling respect en solidariteit.


Ronse

az Glorieux

In az Glorieux staat hoogkwalitatieve zorg voorop en de patiënt centraal. Het ziekenhuis biedt een uitstekende ligging op de taalgrens van de Vlaamse Ardennen en Le Pays des Collines. Het ziekenhuis is een onderdeel van de eerste pijler van de koepelorganisatie vzw Werken Glorieux. Samen met de twee andere pijlers “kind- en jeugdzorg” en “ouderenzorg” wordt het levenstraject van de mens gevormd. De nierdialyse van het az Glorieux beschikt over 3 externe satellieten en vormt zo één van de grootste spelers in Vlaanderen. In het Medisch Centrum Avelgem, Brakel en Lessines worden verschillende medische disciplines aangeboden.

az Glorieux 1
Kortrijk

az groeninge

az groeninge is een dynamisch ziekenhuis in Kortrijk met 1100 bedden, meer dan 3200 medewerkers, 250 artsen en 200 vrijwilligers. In onze organisatie staat een kwaliteitsvolle zorg voor de patiënt centraal. Vriendelijkheid, professionalisme en een menselijke aanpak zijn hierbij sleutelwoorden. #warmezorg

az groeninge 2
Gent

AZ Maria Middelares

AZ Maria Middelares is een innovatief ziekenhuis in de groene rand van Gent. In het continu streven naar kwaliteitszekere expertzorg staan vriendelijkheid en patiëntbeleving centraal. Het ziekenhuis beschikt over hoogtechnologische infrastructuur en de allernieuwste medische uitrusting. In het Medisch Centrum Maria Middelares in Gentbrugge vind je een polikliniek met nagenoeg alle medische specialismen, een kunstnierafdeling (low care) en een dienst radiologie. Ook in het Medisch Centrum in Aalter, in samenwerking met AZ Sint-Vincentius Deinze, kan je terecht voor een ruim aanbod aan medisch specialismen.

AZ Maria Middelares 3
Zottegem

AZ Sint-Elisabeth

Het AZ Sint-Elisabeth in Zottegem is een dynamisch regionaal ziekenhuis met 333 erkende ziekenhuisbedden, met een modern dagziekenhuis voor chirurgische, oncologische en internistische behandelingen en een medisch centrum in Brakel. Gekende speerpuntcentra zijn de pijnkliniek, de obesitaskliniek en het centrum stomatologie.

Dagelijks staan onze 1000 medewerkers en 120 artsen borg voor deskundige, kwalitatieve en veilige zorg. Samen met de partnerziekenhuizen van het E17-ziekenhuisnetwerk streeft het AZ Sint-Elisabeth Zottegem naar een menselijke, toegankelijke en innovatieve zorg.

AZ Sint-Elisabeth 4
Deinze

AZ Sint-Vincentius Deinze

Als streekziekenhuis staat AZ Sint-Vincentius Deinze garant voor een kwaliteitsvolle zorgverlening in een familiale en gemoedelijke sfeer. Meer dan 60 artsen en 400 medewerkers geven steeds het beste van zichzelf. Het ziekenhuis telt momenteel 165 erkende bedden, verdeeld over de diensten heelkunde, inwendige geneeskunde, geriatrie, sp-locomotorische revalidatie, materniteit, neonatologie en pediatrie. In het Medisch Centrum in Aalter, in samenwerking met AZ Maria Middelares, kan je terecht voor een ruim aanbod aan medisch specialismen.

AZ Sint-Vincentius Deinze 5
Waregem

O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem

Het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem is een dynamisch regionaal ziekenhuis met 267 erkende bedden. Een gemotiveerde groep medewerkers biedt een kwalitatief hoogstaand zorgaanbod, op een sociaal verantwoorde en financieel draagbare manier, in samenwerking met andere gezondheidszorgverleners in de regio.

O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem 6
Izegem

Sint-Jozefskliniek Izegem

De Sint-Jozefskliniek Izegem beschikt als regionaal basisziekenhuis over diverse medische specialismen. De focus ligt op professionele, laagdrempelige, patiëntgerichte, geëngageerde, persoonlijke en warme kwaliteitsvolle zorg. Artsen, verpleegkundigen, paramedici bieden topzorg aan dichtbij huis

Sint-Jozefskliniek Izegem 7